Pentru prima oară la un CN Seniori

Sponsorul principal este EUROINSTAL TIMISOARA.

Echipa își desfășoară activitatea în cadrul bazinului de înot Arena Aquasport din Timișoara, adresa Calea Dorobanților nr. 92A.

Săptămâna trecută, am participat pentru prima dată în istoria CS Aquasport la un Campionat Național de Seniori. Sportivul nostru Rareș Călin a concurat în probele de bras. Rareș Călin are aproape 14 ani și jumătate (născut în anul 2000) și a început înotul intensiv în urmă cu aproape 3 ani. Totodată, el este elev la Liceul William Shakespeare din oraș, fiind în clasa a opta. În vară va susține examenul de admitere în liceu. Deși nu-i este ușor, el reușește să participe zilnic la antrenamente fără a afecta în vreun fel pregătirea școlară, cu sprijinul dascălilor săi.

 

rares calin

Cea mai bună clasare a reușit în proba de 50 m bras, unde s-a clasat pe locul 4 în întrecerea juniorilor (sportivi născuți în anul 1999 și respectiv cei născuți în anul 2000), cu timpul de 33.46. Performanța sa este un nou reper în proba de 50 m bras pentru echipa noastră. În clasamentul general al seniorilor, la această probă Rareș s-a clasat pe locul 21. În proba de 100 m bras Rareș s-a clasat pe locul 9 la Juniori și 30 la Seniori, iar la 200 m bras a ocupat locul 10 la Juniori și 24 la Seniori.

Rezultatele complete ale acestei ediții CN Seniori le puteți găsi pe www.swimming.ro

Acțiune realizată cu sprijinul familiei Călin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>