Naționalele de Copii la Înot – Arad 2015

Deplasare realizată cu sprijinul EUROINSTAL TIMISOARA.

Echipa își desfășoară activitatea în cadrul bazinului de înot Arena Aquasport din Timișoara, adresa Calea Dorobanților nr. 92A.

Concurs de Înot – Campionatul Național de înot Copii 10 – 11 ani -

În acest week-end, Echipa CS Aquasport Timişoara a participat la Campionatele Naționale de Copii cu vârste de 10-11 ani, organizate în orașul Arad sub egida Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern. Competiția a fost supervizată de către secretarul general al Federației, respectiv domnul Viorel Bitang. La startul competiției s-au prezentat 62 de cluburi din țară.

Marina Fagadar, Mihai Toma, Samira Ahmad, Andrei Hotea, Luka Novcic, Camelia Antal, Emilia Orza, Letitia Motos și Sabin Avram

Componența Echipei a fost următoarea: Samira Ahmad (11 ani), Letiția Motoș (10 ani), Mihai Toma (10 ani), Luka Novcic (10 ani), Emilia Orza (10 ani), Andrei Hoțea (10 ani) și Marina Făgădar (10 ani) coordonați de către antrenorii Sabin Avram și Camelia Antal.

La sfârșitul competiției, Echipa noastră s-a clasat pe locul 11 din 62 de cluburi participante, cu 43 de puncte.

samira ahmad la premierea 50 m liber fete 11 ani - locul 1

La individual, Samira Ahmad a reușit să-și confirme rezultatele bune realizate la ultimele concursuri. Astfel, Samira a cucerit 2 titluri de campion național în cadrul probeleor de 50 m liber și 100 m liber, Deasemenea s-a clasat pe locul secund obținând medalii de argint în probele de 50 m spate și 100 m spate. Samira a obținut puncte și prin clasarea pe locul 5 în cadrul probei de 200 m mixt.

emilia orza in proba 100 m bras fete nascute in anul 2004

Emilia Orza a realizat deasemenea clasări în puncte în probele de 50 m liber (locul 6), 100 m liber (locul 7) și 200 m mixt (locul 8). S-au comportat admirabil, îmbunătățindu-și performanțe anterioare cu secunde bune și ceilalți componenți ai Echipei.

letitia motos in proba 50 m liber fete nascute 2004

 

Astfel,  Letiția Motoș a obținut cea mai bună performanță a ei în proba de 50 m fluture, respectiv locul 13.

marina fagadar in proba 50 bras fete nascute in anul 2005

Marina Făgădar s-a clasat pe locul 28 ăn proba de fluture. Prestație merituorie a avut și Mihai Toma clasat pe locul 15 în proba de 50 m bras.

mihai toma in proba 50 m liber baieti nascuti in anul 2005

 

In total, sportivii noştri au obţinut 4 medalii, 2 de aur și 2 de argint.

andrei hotea in proba 200 m mixt baieti nascuti in anul 2004

 

luca novcic in cadrul probei 50 m liber baieti nascuti in anul 2005

2 noi recorduri ale Clubului

samira ahmad in cadrul probei 50 m fluture fete nascute in anul 2004

Samira Ahmad a realizat noi borne ale Clubului nostru în probele de 50 m spate respectiv 50 m bras feminin. Noul record al CS Aquasport în proba de spate este 35,77, iar la bras este 42,56.

Promisiunea este promisiune

Am promis că dacă ne vom realiza cele mai bune performanțe la acest concurs, în una din seri, vom face baie în piscina din cadrul Pensiunii unde am stat. :)

la scaldat cu Echipa

Poza cu suporterii prezenți în tribună :)

parinții copiilor noștri

Sponsorul EUROINSTAL recompensează performanțele obținute

Sponsorul EUROINSTAL premiază sportivii noștri în funcție de pozițiile ocupate în clasament. Astfel, pentru fiecare punct adus Echipei în clasamentul general, fiecare sportiv va fi recompensat.

Rezultatele complete de la această competiţie pot fi accesate pe website-ul Federației la adresele swimming.ro sau frnpm.ro si pe portalul www.calendarinot.ro

Dana Toma a realizat o impresionantă Galerie FOTO. Imaginile sunt disponibile pe pagina noastră de Facebook:  www.facebook.com/csaquasport

comunicat presa cs aquasport timisoara 6 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>