Echipa la Naționalele României în bazin lung – 50 m

Deplasarea realizată cu sprijinul Companiilor Berg Computers și Ravitex.

La Bacău, am realizat cele mai bune rezultate de până acum. Campionatul Național al României de Seniori, Tineret și Juniori este cel mai important concurs național din România. În cadrul acestui concurs se stabilesc loturile naționale pentru cele mai importante competiții internaționale ale sezonului. În Clasamentul Cluburilor am terminat competiția pe locul 19 din 56 de Cluburi participante, cea mai bună clasare a unui club privat. Competiția a aliniat la start 396 de sportivi. În țara noastră sunt 126 de Cluburi afiliate la Federație.

De la stânga la dreapta, rândul de sus: Leonard Leucuța, Vlad Remzing, Rareș Călin, Mihai Jurchescu, Patrick Damian. De la dreapta la stânga, rândul de jos: Nicole Vișan, Samira Ahmad, Anisia Precob și Letiția Motoș

Echipa noastră a fost alcătuită din următorii sportivi: Mihai Jurchescu (15 ani), Patrick Damian (16 ani), Vlad Remzing (16 ani), Rareș Călin (17 ani), Leonard Leucuța (17 ani), la masculin și respectiv: Letiția Motoș (13 ani), Nicole Vișan (13 ani), Anisia Precob (13 ani) și Samira Ahmad (14 ani), la feminin, alături de antrenorii: Sabin Avram și Camelia Antal.

Medalii

La individual, am câștigat 5 medalii astfel: Rareș Călin a obținut bronz la categoria Tineret în proba de 200 m bras; Nicole Vișan a cucerit 2 medalii: argint la 50 m liber și bronz la 100 m fluture, categoria Juniori; Samira Ahmad bronz la 50 m spate categoria Juniori și Patrick Damian bronz la 50 m spate Categoria Juniori.
În probele de ștafetă, fetele au cucerit medalie de bronz la proba de 4×100 m liber feminin categoria Juniori, în componența: Samira Ahmad, Letiția Motoș, Anisia Precob și Nicole Vișan.
Cea mai bună clasare în Clasamentul Open a fost cea a lui Rareș în proba de 200 m bras masculin – locul 6. Deasemenea, el a fost primul sportiv al nostru calificat într-o finală A la Naționalele României.

Finale

Ne-am calificat în 15 finale: o finală A și 14 finale B, astfel: Samira Ahmad la 50 m spate, 200 m spate, 400 m liber, Rareș Călin la 100 m bras, 200 m bras, 400 m mixt, Nicole Vișan la 100 m fluture, 50 m fluture ți 50 m liber, Patrick Damian la 50 m și 100 m spate, Mihai Jurchescu la 200 m spate, Letiția Motoș la 200 m fluture, Leonard Leucuța la 50 m spate și Vlad Remzing la 1500 m liber.

Am realizat 16 noi recorduri absolute ale Echipei: 11 în probele individuale și 5 la ștafete.

Pe pagina noastră de FB găsiți o galerie foto de la această competiție: www.facebook.com/csaquasport

Rezultatele oficiale sunt publicate pe www.swimming.ro – websiteul Federației.

Mulțumim părinților și Primăriei Timișoara, Consiliului Județean Timiș, DJTS Timiș, bazinului de înot Arena Aqua Sport și Smartfit Studio pentru susținerea activității noastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>