Echipa la Regionalele de Cadeți

Mulțumim părinților pentru susținerea activității noastre.

În weekend am participat la Campionatele Regionale de Cadeți, desfășurate la Reșița. La competiție au fost înscriși peste 200 de sportivi de la 27 de cluburi din regiunea de Vest a țării.

Echipa noastră a fost formată din sportivii: Mihnea Cireap (12 ani), Lucian Hoțea (12 ani), Luka Novcic (13 ani), Mihai Toma (12 ani), Vlad Androne (13 ani), Andrei Hoțea (13 ani), Emil Dăncăneț (14 ani), Sarah Țuț (11 ani), Marina Făgădar (13 ani) și Bianca Ilie (13 ani).

Regionlele au fost și criteriu de calificare pentru Campionatele Naționale din această vară. În urma probelor de barem susținute, s-au calificat următorii sportivi: Lucian Hoțea, Mihai Toma, Vlad Androne, Andrei Hoțea, Emil Dăncăneț și Marina Făgădar. Au fost foarte aproape, dar nu au reușit să treacă decât una din cele două probe de barem sportivi Mihnea Cireap și Bianca Ilie.

La individual, au realizat clasări în primii 8 următorii: Andrei Hoțea – locul 3 la 100 m fluture băieți născuți în anul 2004. Pentru Andrei a fost prima medalie la un concurs oficial :) Deasemenea, Mihai Toma a obținut bronzul în proba de 100 m bras, categoria băieți născuți 2005. Emil Dăncăneț a fost pe locul 4 la proba de bras (băieți născuți 2004) și Lucian Hoțea pe locul 6 tot la bras, dar băieți născuți în anul 2006.
La fete cea mai bună clasare a reușit-o Marina Făgădar în proba de 100 m fluture cu timpul de 1,16,62.

rezultatele oficiale pot fi consultate pe www.swimming.ro
galerie foto pe pagina noastra de FB si Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>