Echipa CS Aquasport la Internaționalele României

Deplasare realizată cu sprijinul părinților și a donațiilor 2% din impozitul pe venit.

De la stânga la dreapta, rândul de sus: Mihai Jurchescu, Rareș Călin, Vlad Remzing, Patrick Damian, Leonard Leucuța, Sabin Avram, pe rândul de jos, de la stânga la dreapta: Letiția Motoș, Samira Ahmad, Nicole Vișan și Anisia Precob

 

Pentru a patra oară consecutiv am participat la Campionatele Internaționale de Înot ale României. Competiția este organizată de Federația Română de Natație și s-a desfășurat în bazinul Tolea Grințescu din cadrul Complexului Sportiv Dinamo București. La acest concurs au participat un număr record de sportivi – 370, din 9 țări.

Dacă în urmă cu 4 ani, la această competiție am fost reprezentați de un singur sportiv – Rareș Călin, la ediția recent încheiată, am fost 9 sportivi și un antrenor, în formula: Rareș Călin (17 ani), Leonard Leucuța (17 ani), Vlad Remzing (16 ani), Patrick Damian (16 ani), Mihai Jurchescu (16 ani), Samira Ahmad (14 ani), Nicole Vișan (13 ani), Anisia Precob (13 ani) și Letiția Motoș (13 ani), respectiv antrenorul Sabin Avram.

La sfărșitul competiției, Echipa noastră a ocupat locul 23 din 56 de echipe prezente, din care 6 au fost echipe naționale. Echipa noastră a fost alcătuită exclusiv din sportivi juniori.

Cea mai bună clasare am reușit-o prin ștafeta de fete în proba de 4×100 m mixt. Fetele noastre, în componența: Anisia Precob (procedeul spate), Letiția Motoș (bras), Nicole Vișan (fluture) și Samira Ahmad (liber), s-au clasat pe locul 4 în clasamentul junioarelor și pe locul 6 în clasamentul Open. Timpul realizat 4,47,45 constituie un nou record al Clubului.

La individual, cea mai bună clasare a reușit-o sportivul Rareș Călin în proba de 200 m bras. El s-a calificat în finala A a competiției, terminând pe locul 8 la Categoria Open și pe locul 5 la categoria Juniori, cu timpul de 2,27,38 (nou record al Clubului).

În total sportivii noștri s-au calificat în alte 8 finale B, astfel:

- Samira Ahmad în probele de 50 m spate (locul 15 la General și locul 11  la Juniori); 100 m spate (locul 14 la General și locul 11 la Juniori) și 200 m spate (locul 14 la General și locul 12 la Juniori);

- Leonard Leucuța în probele de 50 m spate  (locul 15 la General și locul 8 la Juniori) și 100 m spate (locul 16 la General și locul 12 la Juniori);

- Mihai Jurchescu în proba de 200 m spate (locul 15 la General și locul 11 la Juniori);

- Vișan Nicole în proba 50 m fluture (locul 14 la General și locul 10 la Juniori);

- Rareș Călin în proba 100 m bras (locul 14 la General și locul 6 la Juniori).

La această competiție, sportiva clubului nostru – Nicole Vișana făcut parte din Echipa reprezentativă a României, prima echipa clasată aflată Clasamentul General la finalul competiției. Punctajul în probele individuale al lui Nicole Vișan a fost contabilizat pentru Echipa României.

CS Aquasport Timișoara a obținut cea mai bună clasare în Clasamentul General dintre cluburile private prezente la această competiție. Am reușit să aliniem la start echipe de ștafete la fiecare proba de ștafetă, în plus la ștafetele combinate am prezentat câte 2 ștafete.

La acest concurs, sportivii noștri au realizat 21 de noi recorduri absolute ale Clubului, astfel 16 la individual și 5 în probele de ștafetă.

Rezultatele oficiale ale competiției le puteți consulta la adresa Federației: http://frnpm.shortcutmedia.ro/competitii/detalii/596

Echipa își desfășoară activitatea în bazinul Arena din Calea Dorobanților nr. 92 A, zilnic între orele 15-18 și în bazinul Dacia din Circumvalațiunii, dimineața între orele 7-10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>