Donează și susține Echipa CS Aquasport Timișoara

CS Aquasport îşi propune să exceleze în sport, oferind programe de înot pentru toate nivelurile. CS Aquasport îşi doreşte alături parteneri pentru a-şi realiza obiectivele.

Cum pot ajuta Echipa ?

Poţi ajuta în diverse moduri. Iată câteva:

  • Cei care doresc să direcţioneze cei 3,5% din venituri realizate din salarii.

Până pe 25 mai, puteți alege să sprijiniți jurnalismul independent și de impact, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit datorat statului român. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos cu datele personale și apoi să apăsați pe butonul “TRIMITE”. Iar noi ne vom ocupa să îl depunem la ANAF.


  • Societăţile comerciale care doresc să sponsorizeze CS Aquasport pot solicita la adresa de mail csaquasport@gmail.com un contract de sponsorizare; sponsorii vor fi menţionaţi în materialele promoţionale ale clubului (banner, tricouri, trening-uri, website, etc.)

Dacă ai o firmă, poți alege să redirecționezi 20% din impozitul pe profit către susținerea Echipei CS Aquasport Timișoara în loc ca acești bani să ajungă la stat. Acest lucru nu va aduce nicio cheltuială în plus pentru companie, ci se vor scădea din banii datorați statului.
Tu alegi ce faci cu acești bani, altfel, ei ar ajunge oricum la stat; procedura este 100% transparentă, fără niciun fel de cheltuială în plus pentru companie.
Care sunt limitele pentru cheltuielile de sponsorizare:
0,5% (5 la mie) din cifra de afaceri
SAU
20% din impozitul pe profit datorat.
Exemplu de calcul al limitelor cheltuielilor de sponsorizare:
O companie realizează un profit de 50.000 lei
Impozitul pe profit datorat statului: 50.000*16/100=8.000 lei
20% din impozitul pe profit datorat: 8.000*20%=1.600 lei (valoarea deductibilă a sponsorizării)

Sponsorizarea este 100% deductibilă din impozit, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 0,5% din cifra de afaceri și 20% din impozit).

  • Premii oferite sportivilor în mod direct, premiile pot consta în bunuri (echipament sportiv), servicii (acces gratiut, mese gratuite,tabere, cantonamente, etc.) sau bani pentru acoperirea diferitelor cheltuieli legate de pregătirea sportivă (sub forma unei burse sportive);
  • Acţiuni de voluntariat în organizarea diferitelor activităţi specifice clubului: concursuri, antrenamente, publicitate, transport, etc.
  • Donaţii

Vă mulțumim pentru încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>